SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Élénk aktivitás jellemzi a globális vállalatfelvásárl - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Élénk aktivitás jellemzi a globális vállalatfelvásárlási piacot
2015-ben a vállalatfelvásárlási piacon hatalmas bumm következett be. 2016-ra alább hagyott ugyan, de továbbra is élénk maradt a piac. Ez megoldást kínálhat a pár éve már igen aktuálissá vált probléma, jelesül a cégöröklés kérdéskörének megoldásában.
Megjelent: 2017. 03. 21. kedd 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
dr. lengyel zoltánallen & overym&avállalatfelvásárláscégöröklésbefektetők

Továbbra is élénk aktivitás jellemzi a vállalatfelvásárlási (M&A) piacot világszerte.

2016-ban jóval több tranzakciót bonyolítottak le, mint 2014-ben, bár az ügyletek száma elmarad a 2015-ös rekord évtől. A felmérés erős versenyről számol be a minőségi befektetési célpontokért, különösen a magántőke-befektetők részéről. Ezzel szemben a kelet-közép- európai régióban - globális összehasonlításban - talán a legkevésbé kiélezett a verseny az M&A piacon. Itt az ügyletek 40 százaléka bonyolódik le versenytárgyalásos eljárásban, de ezek közül csak 40 százalék esetében zajlik valóban éles verseny. E térséget kevésbé érintette az M&A piac 2014-es és 2015-ös globális fellendülése a tranzakciók mennyiségének tekintetében, ami egyébként 2016-ban némileg elmaradt az előző évitől.

Kelet-Közép- Európában viszonylag magas, 63 százalék volt tavaly a hatósági jóváhagyást igénylő ügyletek aránya (szemben a nyugat-európai 49, és az egyesült királysági 35 százalékkal). A kelet-közép- európai régióban egyre több ország hatóságai vetik alá alapos vizsgálatnak a tranzakciókat, mivel a piacok mérete miatt jobban tartanak a konszolidációs hatásoktól. Ennek következtében az alapos és gyakorlatias jogi tanácsadás egyre fontosabb szerepet tölt be a tranzakciók sikeres lebonyolításában.

A befektetők elsősorban olyan vállalatokat, olyan potenciális befektetési célpontokat keresnek, amiben van növekedési potenciál. A gazdasági, jogi környezet abból a szempontból fontos, hogy kiszámítható legyen, de az elsődleges fókusz az maga a társaság, maga a befektetési célpont - mondta el dr. Lengyel Zoltán, az Allen & Overy budapesti irodájának vezetője.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS