SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
10 okos gondolat Bojár Gábortól arról, hogy milyen a jó - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

10 okos gondolat Bojár Gábortól arról, hogy milyen a jó főnök
Az OTP Konferenciáján adott elő a Graphisoft alapítója azzal kapcsolatban, hogy miről ismerszik a jó vezető. Kiemeltünk 10 gondolatot. Érdemes meghallgatni Bojár Gábor tanácsait, ugyanis meglátásait nem az elméleti síkról, hanem a kőkemény, verseny alapú társadalomból hozza.
Megjelent: 2017. 06. 01. csütörtök 10:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
bojár gáborgraphisoftfőnökvezetőtanácsastratégiaviselkedésegyéniségelőadás

10 gondolatot vágtunk ki Bojár Gábor teljes előadásából. Egy tizenegyediket is megosztunk bónuszként itt szövegesen:

"A felelősség nagyon fontos. Kutatás-fejlesztésben, marketing értékesítésben nem ugyanazokat az értékeket kell nézni - ez természetes. De pl. ugye egy sales embernél a magas intelligencia még esetleg árt is, szóval az egyáltalán nem olyan jó, hogy ha a sales-es túl okos."
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS