SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Itt a lehetőség! 9 millió forintot érhet egy jó ötlet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Itt a lehetőség! 9 millió forintot érhet egy jó ötlet
Hosszú éveken át nem volt megoldva a kis-és közepes vállalkozások finanszírozása, ám tavaly óta a Hiventures tőkeprogram megoldást kínál erre a problémára. Összesen 57 milliárd forint áll rendelkezésre, mondta el Halaska Gábor, az Insiderblog.hu társalapítója.
Megjelent: 2017. 07. 07. péntek 09:27

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
halaska gáborinsiderblog.huhiventurestartupmagyar fejlesztési bankvállalkozástámogatásjeremie

Tavaly ősszel a Magyar Fejlesztési Bank és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal közösen Hiventures névvel indított tőkeprogramot. Ennek lényege, hogy a cégek nem pályáznak, hanem befektető partnert keresnek. A programra 57 milliárd forint áll rendelkezésre, melyből kb. 1 500 különböző életfázisú céget fognak támogatni a következő hét évben.

Az inkubációs fázisban levő cégek, ötletek közül 1 100-at fognak támogatni. Ebben az esetben 9 millió forintot kaphatnak a cégek, melyért cserébe 9%-os tulajdonrészt kell odaadniuk. Ez azt jelenti, hogy a Hiventures 100 millió forintra értékeli az ötletet, amelybe aztán maga is tulajdonrészt szerez.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS