SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Komoly kihívást jelent a XXI. század, ideje elkezdeni a f - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Komoly kihívást jelent a XXI. század, ideje elkezdeni a felzárkózást!
Idén is megrendezték Budapesten a HR Festet, ahol Oszkó Pétert kérdeztük, a magyar munkaerőpiac versenyképességéről. Meglátása szerint három nagy kihívást kell egyszerre kezelni, amelyre nincs más módszer, mint felzárkózni az oktatásban és a foglalkoztatásban a kor kihívásaihoz.
Megjelent: 2017. 11. 08. szerda 14:05

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
oszkó péteroxo groupoxo labshr festmunkaerőmunkavállalómunkáltatókihívás

Felgyorsult válozások idejét éljük, amikor több kihívással is szembe kell néznie a magyar munkaerőpiacnak. Az egyik ilyen a rohamtempóban fejlődő technológia, amely alapjában változtatja meg a szakmákat és azt, hogy milyen tudással kell bírnia az embereknek ahhoz, hogy az őket foglalkoztató munkáltatók is versenyképesek legyenek. A másik jelentős kihívást a világválság lecsengő hatása jelenti: a magyar vállalkozói szféra sem heverte még ki a 2008-as krachot. Ilyen körülmények között még nagyobb teherként nehezedik a magyar foglalkoztatási szegmensre a nyitott európai munkaerőpiac, ahol sokkal  magasabb hatékonysággal, így több fizetést kínáló munkáltatókkal kell tudnia versenyezni a magyar foglalkoztatóknak.

Erre egyedüli megoldásként azt látja a szakember, hogy rohamtempóban fel kell zárkózni a XXI. századhoz. Ezt korszerű képzésekkel lehet elérni, illetve kooperatív módon kell tudni foglalkoztatni a jövő dolgozóit. A hatékonyság növeléséhez nem elég a jó szakembereket megtalálni, hiszen jól látszik, külföldön nagyobb produktivitással dolgoznak ugyanazok a szakemberek, mint itthon. Ott jobban hasznosul a tudásuk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS