SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A bajor startup bölcső: íme egy magyar sikertörténet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A bajor startup bölcső: íme egy magyar sikertörténet
Bajorország és a startup: közel van, nagy felvevőpiac, támogató közeg, nyitottság. Ennél többet nem is igazán kívánhat egy magyar startupper, aki külföldi nyitáson gondolkozik. Takács József, a KKTJ Bausystem vezetője megízlelte a sikert, személyes tapasztalatairól mesélt nekünk.
Megjelent: 2017. 12. 06. szerda 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
takács józsefkktj bausystemebajorországstartupvállalkozás

Bajorország kifejezetten támogató a startupokkal kapcsolatban, ezt tapasztalta meg Takács József is, a KKTJ Bausystem GmbH vezetője is. Németország egy nagy előnye, hogy nagyon tőkeerős cégek vannak, illetve kutatás-fejlesztésre kifejezetten ki van éhezve a német gazdaság, elkötelezettek az újítások mellett, mondta el Takács József.

A felvevőpiac sokkal nagyobb, így a verseny is kiélezettebb, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jó termék vagy szolgáltatás megtalálja a maga helyét. Illetve ugródeszkának is kitűnő: a KKTJ Bausysteme elindítását követően egy évvel egy amerikai cég meg is kereste őket egy együttműködési ajánlattal.

Nem elhanyagolható tényező a földrajzi elhelyezkedés sem, hiszen nem minden esetben megoldható a repülőgépes közlekedés, például bizonyos termékek szállítása kapcsán. Ilyenkor nagy előny, hogy kb. 650 km-re kell csak megoldani az utaztatást.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS