SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Bajorország tárt karokkal várja a magyar startupokat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Bajorország tárt karokkal várja a magyar startupokat
Ha valaki külföldön szeretné sikerre vinni legújabb ötletét, érdemes lehet Bajorországot megcélozni. Hogy miért pont az a régió? Carsten Rudolph, a BayStartUP GmbH ügyvezetője szerint itt egy sajátos startup ökoszisztémába csöppenhetünk, ami nagyon segítőkész közeg.
Megjelent: 2017. 12. 05. kedd 13:45

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
carsten rudolphbaystartup gmbhstartupbajorországvállalkozás

Hogy milyen termékkel, szolgáltatással érdemes Bajorországba? Carsten Rudolph, a BayStartUP GmbH ügyvezetője úgy véli, hogy a gazdasági társaságok közti szolgáltatásokkal és termékekkel érdemes elsősorban elindulni, mivel rengeteg iparvállalat van Németország ezen régiójában, illetve már működő startupok is szép számmal jelen vannak ezen a területen. Ennek folyományakánt az itt alakuló startupok egyből egy startup ökoszisztémába kerülnek. Ez azt jelenti, hogy mind az induláshoz, mind a kapcsolatépítéshez nagyszerű lehetőségek adódnak, illetve kínálnak is. Így például kedvezményes iroda bérlés.

Aki úgy dönt, hogy itt valósítja meg vállalkozási ötletét, először minden esetben az üzleti modellt kell kitalálnia, és felmérni, egyáltalán van-e a termékének felvevőpiaca. Ezután érdemes csak továbblépni. A következő lépcsőfok minden esetben egy adótanácsadóval való konzultálás, és/vagy ügyvéddel való egyeztetés. A legideálisabb, ha olyat keresünk, aki mindkét ország jogrendszerét ismeri. Az Európai Unió nagyon sok lehetőséget kínál és enged meg, nagyon tág a mozgásterünk, mondta el Carsten Rudolph.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS