SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fehérednek a sárga autók - konszolidálódik a taxis a pi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fehérednek a sárga autók - konszolidálódik a taxis a piac
Az elmúlt években elkezdtek közeledni egymáshoz az alkalmazotti létszámok és az egyéni vállalkozó számok a taxis cégvilágban, 2017 során azonban ez a trend gyökeresen megfordult. 2017 első 10 hónapja során 28 százalékot esett a taxi társaságokhoz bejelentett alkalmazottak száma.
Megjelent: 2017. 12. 14. csütörtök 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pertics Richárdoptentaxitaxitársaságvállalkozóegyéni vállalkozóalkalmazottkonszolidációonline pénztárgép

2017 első 10 hónapja során 28 százalékot esett a taxi társaságokhoz bejelentett alkalmazottak száma, míg ugyanezen időszak alatt 5 százalékkal nőtt a taxis egyéni vállalkozók száma. Ez a trend ellentétes a 2012-2016 közötti időszakkal. „A 2017-es trendforduló vélhetően erősen köthető az online pénztárgép bevezetéséhez, mely erős átcsoportosulásokat, fluktuációt okozott a taxi társaságoknál.” – mondja Pertics Richárd, az Opten céginformációs vezetője.

 

A taxitársaságok száma is csökkenőben van, de magának a piacnak a mérete érdemben nem változott. A 2016-os évet 2015-höz hasonló összesített árbevétellel zárták a társaságok, azonban az eredményességük sokat tovább javult. A 2017-es év e tekintetben igen érdekes lesz, hiszen ezen beszámolókban lehet majd az online kassza hatásait komolyabban lemérni. A szektor 10 milliárd Ft körüli árbevétel mellett összesítve 415 millió Ft adózás előtti eredményt termel. Az eredmény nagy része a nagyobb taxi társaságoknak köszönhető, hiszen a nagyobb cégek mellett rengeteg a veszteséges kisebb méretű személyszállító vállalkozás.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS