Extra funkciókért lépj be!

Gyengén teljesített idén a Black Friday tavalyihoz képest
Az idei Black Friday gyengébben teljesített a tavalyihoz képest. 2014-ben 11,6, idén pedig csak 10,4 milliárd dollárt költöttek az amerikai vásárlók. Ma kerül átsúlyozásra az MSCI index, a mai záró szakaszban eladási hullámra számíthatunk. Az olaj ára újból csökkenésnek indult.
Megjelent: 2015. 11. 30. hétfő 13:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.

A pénteki bolti értékesítés rosszabb lett a vártnál, a tavalyi 11,6 milliárd dollárral szemben csak 10,4 milliárd dollárt költöttek az amerikai vásárlók. Ugyanakkor az online eladások 14 százalékkal 2,72 milliárd dollárra emelkedtek, amelynek 57 százaléka mobiltelefonon keresztül valósult meg. Most arra számítanak a kereskedők, hogy a mai „Cyber Monday’ megmenti a vásárlási szezon indulását.

Itthon jön az MSCI index átsúlyozása zárásban. Az Amerikában kereskedett kínai részvények miatt a feltörekvő piaci indexekben levő részvények súlya mintegy 4 százalékkal csökken, amely számításaink szerint az átlagos napi forgalom egynegyedére rúgó eladásokat indukálhat a záró szakaszban.

A WTI 41,6 dollárra süllyedt ma reggel. A WTI árfolyamára negatívan hatott az OPEC pénteki ülésével kapcsolatos várakozás. Ezek szerint a szaúdiak nem változtatnak stratégiájukon, hogy megkönnyítsék Irán piacra lépését, és továbbra is a teljes kapacitás mellett termelnek. Ez azt is jelenti, hogy a jövő év közepéig biztosan marad a túlkínálat a piacon és a nyomás a kőolaj árára.

Az olaj ára újból csökkenésnek indult

Baráth Tiborersteblack fridaymsci indexátsúlyozásolaj

Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS